Britain´s got talent vyhrála taneční skupina Diversity!!!

12.06.2009 08:04

Londýn - Susan Boylová, osmačtyřicetiletá Skotka skončila v sobotním večerním finále britské soutěže

Britain's Got Talent na druhém místě.

Ve finálovém večeru Susan Boylová vsadila na píseň, se kterou v soutěži startovala, tedy píseň z muzikálu Bídníci "I Dreamed A Dream". Tato píseň ji proslavila. Zažila díky ní slávu, ale i sílu bulváru. Boylová v posledních dnech snášela svoji popularitu a bulvár velmi těžce. Ke konci soutěže musela dokonce využít i zásahu policie. Zvažovala, zda kvůli tomuto tlaku neodstoupí ze soutěže.

Agentura AP píše, Boylová snila sen, který se málem stal skutečností. Při vyhlašování  vítězů působila Susan nervózním dojmem a po zjištění, že skončila druhá, jakoby se jí ulevilo. Vítězům, taneční skupině Diversity nakonec složila poklonu.

V její domovské skotské vesnici Blackburnu jí duševně podporovali snad všichni. Obyvatelé se sešli v hospodě, která byla přetvořena na kino sál. Zde se na stěně promítal přímý přenos finále soutěže. "Znám ji tolik let," řekla její dvaasedmdesátiletá sousedka Margaret Yuleová. "Je to báječné děvče a bude se jí dařit, ať se stane cokoliv. Susan záleží na zpívání a sláva a bohatství ji nezmění."

Vítězná desetičlenná taneční skupina Diversity z anglického Essexu a Londýna získala vítězstvím 100.000 liber (více než tři miliony korun) a čeká ji vystoupení před královnou.

Zpět

Vyhledávání

Zase sem někdy přijdte! x)